Pečená veverka, smažená žába a další nechutnosti
Pečená veverka, smažená žába a další nechutnosti
18.09.2016 16:29
Koutek poezie
Stárneme, vášně povadly
a (nápomocné prve)
je plot, co bylo zábradlí.
Vyšívám nití červenou
co steh to ztráta krve.
(Psyché, kolem 2004 na Spořilově)
—————
18.09.2016 16:27
Žabí stehénka smažená a veverka ve žluté omáčce
Vybráno z:
Kuchařská kniha
Sbírka vyzkoušených jídelních předpisů
vydána péčí spolku DOMÁCNOST
v Praze nákladem F. Šimáčka 1907.
Žabí stehénka smažená.
Stažená stehénka se vyperou, osolí a nechají asi půl hodiny ležet, pak se obalí v mouce, vejci a housce a v rozpáleném másle se smaží, načež...
—————